Mijn naam is Bianca ten Voorde (1974) uit Haaksbergen, de persoon achter Volinte. De paarden, pony bij Volinte zijn; Whitney, Chanell en Bing en Cas

Volinte is ontstaan uit mijn namen, ten Voorde- te Lintelo. En heeft als betekenis “willen”

Dit is ook de vraag die ik graag aan jouw stel. “Wat zou je graag willen?”

Wat wil je echt, als je het zelf voor het zeggen hebt? Wat zijn jouw doelen?

Waar word je blij van? Waar droom je van?

Mijn missie is om jou in je kracht te zetten zodat jij jouw dromen kunt waarmaken. Ik geloof dat als mensen in hun kracht staan en hun dromen realiseren, we een mooie wereld voor iedereen creëren, waar ik graag in verblijf. Jij ook?

Na mijn HBO-Verpleegkunde studie en  20 jaar in het ziekenhuis op de neurologieafdeling te hebben gewerkt, ben ik op zoek gegaan naar antwoorden voor en over mezelf. Had het gevoel tegen een muur van onmacht aan te lopen, en voelde dat mijn energie wegliep.

Opzoek naar wat ik wilde, kwam regelmatig NLP bij mijn in beeld.

Vanuit mijn gevoel heb ik het besluit genomen om iets voor mezelf te doen in de vorm van de NLP scholing. Voor mij een schot in de roos.

In een veilige, liefdevolle omgeving uit je comfortzone gehaald worden en te voelen dat je niet alleen bent. Het heeft mij vele inzichten en groei gegeven.

Na een dag paardencoaching aangeboden te hebben gekregen van de opleiding, werd mijn droom steeds duidelijker…… ik als paardencoach

In april 2019 heb ik de paardencoach opleiding afgerond. En als vervolg hierop heb ik de paardenkracht voor pubers opleiding gedaan.

Het voelt voor mij als een nieuw avontuur. Een avontuur dat ik ook graag met jou aanga….